Oorkonde van Verdienste

Ongelofelijk trots zijn wij op ons bestuurslid en vice voorzitter, Yvonne Weterings. Op 20 juni, wat voor Yvonne al een hele bijzondere dag was, heeft Yvonne de gemeentelijke Oorkonde van Verdienste mogen ontvangen. Dit vanwege het feit dat Yvonne zich al 24 jaar vrijwillig inzet op verschillende gebieden. Zowel namens de fractie als het bestuur van harte gefeliciteerd!

Verdiensten

Yvonne Weterings zet zich de afgelopen 24 jaar vrijwillig in op verschillende gebieden, met name op het gebied van cultuur.

Sinds 1994 is Yvonne actief voor de Stichting Vrienden van het Veerse Carnaval. Op 30 juni 2004 werd zij penningmeester en sinds september 2011 is zij voorzitter van de stichting.

Sinds 2010 is Yvonne (bestuurlijk) actief voor de Stichting Oktoberfest DongemondTevens is zij vrijwilliger bij de SOD kapel waarvoor zij als intermediair allerhande operationele werkzaamheden verricht.t.

Vanaf 2013 is zij actief voor de VVD Geertruidenberg, die in 2016 met de VVD afdeling Drimmelen samenwerkt onder de naam VVD Brabantse Biesbosch.

Yvonne Weterings heeft de transitie naar het nieuwe bestuur begeleid en heeft hierin de belangen behartigd van de VVD Geertruidenberg en haar leden. Vanaf de officiële oprichtingsdatum van de VVD Brabantse Biesbosch is zij bestuurslid en vicevoorzitter

Yvonne Weterings coördineert het project ‘Zomerondernemer’ in de regio Amerstreek-Breda, met als doel  het ontwikkelen van ondernemerskwaliteiten bij jongeren tussen de 15 en 22 jaar. Dat betekent fondsen werven, afspraken maken over locaties en bedrijfsbezoeken, gastsprekers benaderen, deelnemers werven en begeleiden tijdens het project. Tijdens het project zelf wordt er gewerkt met twee coaches waarvan zij er zelf één is.