Patrick Kok opnieuw lijsttrekker VVD

Patrick Kok wordt opnieuw lijsttrekker voor de Geertruidenbergse VVD. Hiermee zet VVD een belangrijke stap in de voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen van volgende jaar.

Patrick Kok wordt opnieuw lijsttrekker voor de Geertruidenbergse VVD.
Hiermee zet VVD een belangrijke stap in de voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen van volgende jaar.
 
Unaniem
De ledenvergadering besloot maandag 28 mei jl. unaniem dat Patrick Kok de meest geschikte kandidaat is. VVD bestuursvoorzitter Eugene Daniels is blij met deze herbenoeming: “We zijn ervan overtuigd met Patrick Kok een duidelijke en zichtbare lijsttrekker te presenteren. Patrick Kok toont nu al als raadslid vakbekwaamheid, doorzettingsvermogen en een grote maatschappelijke betrokkenheid. Hij is goed in staat om in de komende verkiezingen weer een duidelijke VVD-visie uit te dragen”.
 
Leefbaarheid en Veiligheid
Wat de VVD betreft zal de leefbaarheid in Raamsdonk, Raamsdonksveer en Geertruidenberg prioriteit krijgen. Dat loopt van kinderopvang en goed onderwijs tot adequate ouderenzorg. We willen een samenleving waarin iedereen meedoet. Uiteraard is en blijft ‘ Veiligheid’ voor de VVD een hoofdthema. 
 
Invloed
De voormalige VVD afdelingen in de gemeente Geertruidenberg en de gemeente Drimmelen zijn nog niet zo lang geleden samengevoegd tot het VVD Netwerk Brabantse Biesbosch. De lokale VVD heeft daarbij op regionaal, provinciaal en landelijk niveau haar contacten en invloed om zaken voor elkaar te krijgen.
De VVD Brabantse Biesbosch nodigt iedereen die zich bij onze gemeenten betrokken voelt uit om ideeën aan te dragen en mee te helpen om die om te zetten in resultaten.